در سالهای اخیر، با توجه به شرایط مطلوب کار و زندگی در نیوزیلند و همچنین ویژگی های طبیعی این کشور، افراد زیادی به دلیل مهاجرت یا گردش برای اخذ ویزای مهاجرتی، دانشجویی یا توریستی اقدام می کنند.
پروسه اخذ ویزا (Apply online) با توجه به نوع ویزا، شرایط متفاوتی دارد که می توان با مراجعه به سایت مهاجرت نیوزیلند و انتخاب نوع ویزا مدارک مورد نیاز را فراهم آورده و درخواست اخذ ویزا را ثبت نمود.

سفارت کشور نیوزیلند در تهران
آدرس: تهران، اقدسیه، خیابان سوسن، کوچه ۳۴، پلاک ۱
تلفن: ۲۶۱۲۲۱۷۵-۰۲۱
ساعت و روزکاری: یکشنبه، دوشنبه، سه‌شنبه و چهارشنبه از ساعت ۱۰:۰۰ الی ۱۲:۳۰

انواع ویزای نیوزیلند عبارتند از:

پرداخت هزینه ویزای نیوزلند | تهران کردیت کارت

1- ویزای توریستی کشور نیوزیلند

این ویزا برای کسانی صادر می‌شوند که قصد گردش و تفریح در نیوزیلند را دارند. ویزای توریستی نیوزیلند سه ماهه صادر می شود و دارنده ی آن اجازه ی کار ندارد. احتمال اخذ این نوع ویزا برای افرادی که ویزای کشورهای اروپایی را دارند، بیشتر است. مدارک مورد نیاز برای اخذ ویزای توریستی نیوزیلند عبارتند از:

□ تکمیل و ارائه فرم IMZ1017 و فرم ضمانت مالی IMZ1025
□ اصل و پاسپورت صفحه اول، دوم و صفحات مهر خورده آن( پاسپورت باید حداقل 6 ماه اعتبار داشته باشد.)
□ ترجمه رسمی شناسنامه و سند ازدواج (در صورت متاهل بودن)
□ دو قطعه عکس ۴×۶ با پس زمینه سفید
□ ارائه بلیط رفت و برگشت و یا تاییدیه رزرواسیون بلیط
□ بیمه مسافرتی
□ رزرو هتل (در صورت عدم داشتن دعوتنامه از طرف خویشاوندان) و یا ارائه دعوتنامه به همراه کپی برگه تابعیت ( در صورت وجود)
□ ترجمه پرینت ۳ یا ۶ ماهه حساب بانکی برای اثبات داشتن حداقل مبلغ 1000 دلار نیوزیلند برای هر نفر در هر ماه اقامت در نیوزیلند و یا حداقل مبلغ 400 دلار نیوزیلند درصورت رزرو هتل
□ گواهی اشتغال به تحصیل (اگر دانشجو هستید) و یا گواهی شغلی با ذکر سمت و میزان حقوق دریافتی به همراه تاییدیه کارفرما

2- مهاجر نیروی کار ماهر Skilled Migrant

برای اخذ ویزای کار نیوزیلند لازم است حداقل100 امتیاز کسب کرد و این ویزا در انگلستان صادر می شود. از جمله مواردی که برای امتیاز دهی اخذ ویزای نیروی متخصص نیوزیلند بررسی می شود عبارتند از:

□ سن (باید حتما کمتر از 56 سال باشد)
□ مدرک تحصیلی
□ سابقه کار
□ دارا بودن پیشنهاد کاری
□ شرایط همراه
□ زبان انگلیسی

3- ویزای تحصیلی نیوزیلند

دارنده ویزای تحصیلی نیوزیلند می تواند 20 ساعت در هفته کار کند.  

□ تکمیل فرم INZ1012 و در صورت نیاز فرم INZ1000 ( در صورت اپلای برای دکترا)
□ ارزشیابی مدارک یا assessment نزد سازمان NZQA
□ داشتن مدرک آیلس آکادمیک با نمره حداقل 6.5
□ داشتن ضمانت نامه بانکی با حداقل 30 میلیون تومان موجودی
□ 2 عکس رنگی سایز پاسپورتی
□ کپی و اصل به همراه ترجمه گذرنامه، شناسنامه و گواهی عدم سو پیشینه
□ ارائه دلایل انتخاب یک مسیر تحصیلی و کشور نیوزیلند برای ادامه تحصیل

4- ویزای سرمایه گذاری کشور نیوزیلند

□ تکمیل فرم INZ1015
□ داشتن سن زیر 53 سال
□ داشتن حداقل 2 سال سابقه تجاری و سرمایه گذاری در کشور خود مانند داشتن شرکت، کارخانه، فروشگاه و….
□ داشتن گردش مالی تجاری 500میلیون تومان در سال و سرمایه گذاری حداقل به مبلغ 250 میلون تومان
□ داشتن حداقل نمره 4 نمره آیلتس

5- ویزای کار 9 ماهه کشور نیوزیلند Silver Fern

کشور نیوزیلند هر سال به 300 نفر اجازه ی اقامت و کار به مدت 9 ماه در نیوزیلند را می دهد. اگر فردی موفق به اخذ ویزای Silver Fern از سفارت نیوزیلند شده و پس از ورود به این کشور، شغل مناسبی پیدا کند، می تواند ویزای کار را برای دو سال دیگر تمدید کند و پس از طی این مدت امکان اخذ ویزای دائمی نیوزیلند نیز وجود دارد.

□ داشتن سن بین 20 الی 35 سال
□ داشتن تضمین مالی برای پرداخت هزینه 9 ماه زندگی در کشور نیوزیلند
□ داشتن گواهی سلامت و گواهی عدم سوسابقه
□ داشتن مدرک تحصیلی و سابقه کاری مرتبط با آن
هزینه ویزای نیوزلند | تهران کردیت کارت

6- ویزای والدین کشور نیوزیلند

تنها والدینی می توانند برای اخذ این ویزا درخواست کنند که حداقل نیمی از فرزندان آنها ساکن یا شهروند کشور نیوزیلند باشند.


7- ویزای پزشکی کشور نیوزیلند

این ویزا تنها به دارندگان مدارک پزشکی تعلق می گیرد.

هزینه ی برخی از ویزاهای نیوزیلند

هزینه های صدور ویزای نیوزیلند با توجه به نوع ویزا متفاوت است که در ادامه به آن پرداخته می شود. همچنین با توجه به متغیر بودن این هزینه ها می توان هزینه دقیق را از صفحه هزینه های ویزای مهاجرت نیوزیلند ملاحظه نمود. نمونه ای از هزینه های ویزا در ادامه آورده شده است:

• ویزای مهاجرت از طریق کار: 530 دلار نیوزیلند
• ویزای دانشجویی: 840 درهم امارات
• ویزای توریستی: 165 دلار نیوزیلند
• ویزای اقامت Skilled Migrant : 1420+ 18 پوند انگلستان

نحوه ی پرداخت هزینه ویزای نیوزلند چگونه است؟

در صورتی که شما متقاضی پرداخت هزینه ویزای نیوزلند هستید می توانید پرداخت خود را با استفاده از مستر کارت و یا ویزا کارت انجام دهید. در این خصوص می توانید از کارت های تهران کردیت کارت (مستر کارت / ویزا کارت) استفاده نموده و بدون واسطه پرداخت خود را انجام دهید و یا در صورتی که تمایل به خرید کارت نداشته یا به هر دلیل ترجیح می دهید یک فرد متخصص پرداخت شما را انجام دهد می توانید با استفاده از امکان سفارش پرداخت آنلاین ارزی، پرداخت خود را به تیم پرداخت تهران کردیت کارت بسپارید تا کارشناسان پرداخت ما با کمترین کارمزد و در سریعترین زمان پرداخت را انجام دهند.
هزینه ویزای مهاجرتی نیوزلند | تهران کردیت کارت
ربات تلگرام ثبت سفارش
تلگرام وبسایت تهران کردیت کارت